Van Bommel opent avontuur in Antwerpen met negenklapper

25 juni 2022 – Mark van Bommel is zijn avontuur bij Royal Antwerp zaterdagmiddag begonnen met een ruime overwinning. De Nederlandse oefenmeester zag zijn ploeg zeer eenvoudig afrekenen met Hoogstraten: 9-0. Ook bij Club Brugge en AS Monaco was er inbreng van onze landgenoten.

Van Bommel opent avontuur in Antwerpen met negenklapper

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Antwerp - Hoogstraten 9-0
Van Bommel kon in zijn eerste oefenwedstrijd nog geen beroep doen op Vincent Janssen. De aankoop geniet na zijn rentree bij Oranje nog van vakantie. Tegen Hoogstraten liet ex-Ajacied Viktor Fischer zich gelden. Hij was namelijk goed voor twee van de negen doelpunten. De andere treffers kwamen op naam van ex-PEC'er Manuel Benson (3x), Michael Frey (2x) en voormalig Sparta Rotterdam spits Emanuel Emegha.

Club Brugge - Thes Sport 3-0
De Nederlandse enclace bij Club Brugge begint steeds kleiner te worden. Bas Dost lijkt op weg naar een terugkeer in de Eredivisie, terwijl trainer Alfred Schreuder inmiddels bij Ajax voor de groep staat. Ruud Vormer en Noa Lang zijn nog wel van de partij, al had Lang zaterdag nog vakantie. Vormer speelde negen Thes Sport een helft mee en Brugge won met 3-0 door twee doelpunten van Ferran Jutglà en een treffer van Éder Álvarez Balanta.

AS Monaco - Cercle Brugge 1-0
De oefenwedstrijd tussen AS Monaco en Cercle Brugge zal niet door veel voetbalfans onthouden worden. Er viel namelijk maar een doelpunt en die was in het voordeel van de Monegasken. Dat was wel een doelpunt van Nederlandse makelij. Anthony Musaba zorgde namelijk voor het eerste doelpunt van het seizoen van Monaco. De jeugdinternational brak door bij NEC Nijmegen en speelde vorig seizoen nog bij sc Heerenveen.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd