'Feyenoord pakt door en meldt zich in Zürich voor gewilde Gnonto'

25 juni 2022, 22:29

Wilfried Gnonto moet de nieuwe spits van Feyenoord gaan worden. De talentvolle Italiaan staat momenteel nog onder contract bij FC Zürich. De Rotterdammers zullen zich daar echter spoedig melden om een eventuele transfer van de achttienjarige international te besproken.

Volgens 1908.nl is de belangstelling van Feyenoord zeer serieus. Gnonto moet samen met Danilo de spitspositie in De Kuip gaan invullen. Cyriel Dessers is immers teruggekeerd naar KRC Genk, terwijl Bryan Linssen zeer binnenkort vertrekt naar Japan. Gnonto staat ook op het verlanglijstje van Ajax en PSV, dat in eerste instantie liever Luuk de Jong terug naar Eindhoven haalt.

Gnonto zou vijf tot zes miljoen euro moeten kosten. Feyenoord krijgt door de aanstaande transfer van Tyrell Malacia naar Olympique Lyon weer wat te besteden. Frank Arnesen besluit daar niet meer te wachten en klopt snel aan in het Letzigrund Stadion. Gnonto werd afgelopen seizoen kampioen van Zürich. De viervoudig international was goed voor acht doelpunten en drie assists.

Stengs en Maatsen

De transferzomer lijkt zodoende echt te gaan beginnen in Rotterdam-Zuid. Malacia is op weg naar de uitgang, maar Ian Maatsen staat al voor de deur als zijn vervanger. Daarnaast staat ook Calvin Stengs hoog op het verlanglijstje van trainer Arne Slot. De aanvaller van OGC Nice moet op huurbasis de gelederen komen versterken, al is het de vraag of dat mogelijk is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De media roept maar wat . Lopen eerst te zeggen dat we niks hebben , en dat 40 % van de opbrengst maar mag worden geherinvesteert . Komen nu met spelers waar heel europa achteraan zit . Oftewel een van de 2 verhalen klopt niet

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen