Luckassen grijpt nieuwe kans bij PSV: "Het is een open verhaal"

25 juni 2022, 23:18

Derrick Luckassen krijgt de kans om zich de komende weken te bewijzen aan trainer Ruud van Nistelrooij. De centrumverdediger leek lange tijd niet in de plannen voor te komen bij PSV. Toch liggen er weer mogelijkheden voor de 26-jarige Amsterdammer.

Luckassen speelde zaterdagmiddag een helft mee in de met 6-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen BW Lohnen. "Hij maakt op mij een heel goede indruk", vertelde Van Nistelrooij na zijn eerste wedstrijd als hoofdtrainer tegenover Voetbal International. Luckassen stond de eerste helft binnen de lijnen. "En toen vond ik hem een van de betere spelers op het veld."

De ex-speler van AZ staat sinds 2017 onder contract bij PSV. De afgelopen jaren speelde hij op huurbasis bij Hertha BSC, RSC Anderlecht, Kasimpasa en Fatih Karagümrük. Nu wacht een tweede kans in Eindhoven. "Het is prettig om met hem samen te werken en hij krijgt alle kansen om zichzelf te bewijzen. Het is gewoon een open verhaal: ga aan de slag, bewijs het."

In het verleden liet Luckassen zich wel eens negatief uit over zijn Eindhovense werkgever. Daar ligt van Nistelrooij echter niet wakker van. "Wat hij ooit wel of niet gezegd zou hebben, dat is voor mij klaar. Ik heb het immers nooit uit zijn mond gehoord. Derrick doet het tot dusver heel goed en heeft nog een open pagina voor zich liggen, die nog ingevuld kan worden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen