Feyenoord begint na Europees droomseizoen aan nieuw hoofdstuk

27 juni 2022 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 27 juni.

Feyenoord begint na Europees droomseizoen aan nieuw hoofdstuk

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Nieuws

Transferblog
Terwijl de meeste clubs aan hun voorbereiding beginnen of zijn begonnen, wordt er ook hard gewerkt om de selecties voor het nieuwe seizoen op orde te krijgen. Wat staat er vandaag te gebeuren op de transfermarkt? Volg de laatste ontwikkelingen in het transferblog van FCUpdate.nl!

Feyenoord gaat los
De meeste Eredivisieclubs waren al begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vandaag gaan ook de spelers van Feyenoord weer naar de club. De Rotterdammers eindigden afgelopen seizoen in mineur door de verloren finale in de Conference League, maar na een welverdiende vakantie zullen de spelers vol goede moed uitkijken naar een nieuwe voetbaljaargang. 

Voetbal op tv

19.00 uur: Voetbalpraat, ESPN, voetbaltalkshow

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie