Van Nistelrooy looft nieuwkomer en hoopt snel op extra versterkingen

26 juni 2022, 10:58   Bijgewerkt: 26 juni 2022, 15:42

Ruud van Nistelrooy hoopt dat hij snel nieuwe spelers kan verwelkomen op het trainingsveld van PSV. De trainer is in ieder geval erg te spreken over de nieuwe doelman, Walter Benítez. Hij heeft in zijn eerste week een uitstekende indruk achtergelaten op zijn trainer.

"Het is een zeer volwassen, professionele en open keeper. Hij legt makkelijk contact met medespelers en de staf. Een genot om mee samen te werken. Ook met de mensen om zich heen is hij altijd bezig met presteren en proberen om dingen beter te doen. Dat is wat je binnen wilt halen", vertelt Van Nistelrooy in gesprek met het Eindhovens Dagblad. De doelman kon ook naar Paris Saint-Germain, waar hij zou fungeren als reservedoelman. Hij wilde liever de eerste man worden in het Philips Stadion.

"Bij de communicatie die we voor zijn transfer hadden, bleek dat PSV ook in Argentinië aantrekkingskracht heeft. In mijn gesprek met hem merkte ik dat hij de club ook geweldig vond. Hij kon naar hoger aangeschreven competities, maar kiest voor een topclub in Nederland. Dat is een bewuste keuze. Hij wist wat hij wilde en staat volledig achter die keuze", aldus Van Nistelrooy, die hoopt dat hij begin juli meer nieuwelingen kan inzetten.

"Bij de namen die we hadden besproken, hebben we ingezet op het allerhoogste", vertelt de oefenmeester, die sowieso nog een spits wil aantrekken. "John de Jong en Jan Vennegoor en alle scouts hebben dingen prima op orde. We hebben nog een aantal profielen die we graag willen toevoegen en het zou mooi zijn als er daar een aantal van vallen, voor het trainingskamp. Dan krijgt het team echt vorm, omdat ook de internationals erbij komen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen