Ronaldo houdt gemoederen bezig: Roma en Chelsea genoemd

26 juni 2022, 10:52

Cristiano Ronaldo blijft een veelbesproken onderwerp in het geruchtencircuit. De aanvaller liet zich lovend uit over Erik ten Hag en omgekeerd deed de nieuwbakken trainer dat ook, maar toch blijft de voetballer gelinkt worden aan een vertrek. Inmiddels worden Chelsea en AS Roma geopperd als nieuwe bestemming.

Volgens The Athletic heeft zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes een gesprek met Todd Boehly gevoerd, de nieuwe eigenaar van Chelsea. Het gesprek zou overigens niet alleen gegaan zijn over de Portugese aanvaller, al noemt het Engelse medium geen verdere namen. Of de Londenaren daadwerkelijk een poging gaan wagen om hem over te nemen, is onduidelijk.

Jorge Mendes zou de aanvaller ook hebben aangeboden bij AS Roma, waar José Mourinho de trainer is. Hij werkte bij Real Madrid al samen met zijn landgenoot. Wat een transfer mogelijk positief kan beïnvloeden is het feit dat de oefenmeester dezelfde zaakwaarnemer heeft, meldt La Gazzetta dello Sport. Of Manchester United daadwerkelijk wil meewerken aan een overstap van Ronaldo, is nog maar de vraag. Fabrizio Romano stelt dat de Engelse topclub met geen enkele club wil praten over een vertrek.

De Portugees keerde afgelopen zomer na twaalf seizoenen terug bij Manchester United na avonturen bij Real Madrid en Juventus. De aanvaller liet afgelopen seizoen met achttien doelpunten zijn klasse zien, maar de ploeg presteerde teleurstellend. Daardoor speelt de ploeg na de zomer in de Europa League.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen