'Ajax positief over komst Owen Wijndal: andere clubs haken af'

26 juni 2022, 11:22

Ajax en AZ zijn in gesprek over Owen Wijndal. De gesprekken tussen beide clubs zouden voorspoedig verlopen en in Amsterdam zou er inmiddels een positief gevoel zijn over de deal. De vleugelverdediger wordt gezien als ideale opvolger van Nicolas Tagliafio, die naar alle waarschijnlijkheid bezig is aan zijn laatste dagen.

Het is geen geheim dat de linksback op het verlanglijstje staat bij Ajax. De afgelopen transferperiodes werd Wijndal ook al meerdere keren gelinkt aan de Amsterdamse club, maar destijds was AZ duidelijk: de club wilde niet verkopen aan de traditionele top-drie. Nu lijken de Alkmaarders van gedachtes te zijn veranderd, aangezien er inmiddels serieus gepraat worden met de landskampioen.

Fabrizio Romano weet dat de ploegen richting een akkoord gaan. Dat heeft ook met de interesse van andere clubs te maken. In het AFAS Stadion hadden nog twee clubs hun belangstelling kenbaar gemaakt voor de vleugelverdediger, maar die zijn inmiddels afgehaakt. Wijndal heeft al meerdere keren laten weten dat hij een transfer wil maken deze zomer, wat de onderhandelingspositie van Ajax alleen maar sterker maakt.

Of de deal er daadwerkelijk gaat komen, heeft met de toekomst van Tagliafico te maken. De voetballer heeft er geen geheim van gemaakt dat hij deze zomer een transfer wil maken. Afgelopen winter was hij al persoonlijk akkoord met FC Barcelona, maar destijds wilde Ajax niet meewerken. Nu dus wel, zodat Wijndal gehaald kan worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Roope
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kan een echte Ajax fan/kenner vertellen op welke posities ze nog echt iemand moeten vinden?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen