Verheijdt verklaart langer ADO-verblijf: "Dan krijg ik het zwaar"

26 juni 2022, 14:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Thomas Verheijdt zette vorige week een handtekening onder een nieuw contract bij ADO Den Haag. Dat kwam voor veel mensen als een verrassing, aangezien er eerder uitlekte dat hij door een speciale clausule in zijn contract stond waardoor hij voor een schijntje richting Azië mocht verkassen.

"Er zijn aardig wat aanbiedingen geweest, eigenlijk alleen uit het buitenland. Ik heb goed gekeken naar mijn privésituatie en wilde heel graag bij mijn kinderen blijven", vertelt de spits, die in de Keuken Kampioen Divisie dertig doelpunten achter zijn naam zette en zeven keer de aangever was bij een treffer. Verheijdt bekent voor de camera dat het financieel interessant was om een stap te maken, maar toch besloot hij zijn contract tot medio 2025 te verlengen in de Hofstad.

"Ik ben een familieman. Als ik de kinderen niet om me heen heb, krijg ik het zwaar. Daarom heb ik lekker bijgetekend. Ik heb het hier naar mijn zin en wil ADO terugbrengen naar de Eredivisie. We zijn heel ver gekomen, dat wil ik nu mooi afsluiten", doelt hij op de periode in de Keuken Kampioen Divisie. De Hagenezen verloren de finale van de play-offs van Excelsior, waardoor de ploeg opnieuw actief is op het tweede niveau.

Max de Waal

Deze week werd bekend dat Max de Waal op huurbasis de overstap maakt van Ajax naar ADO Den Haag. Hij moet in de punt van de aanval de concurrentiestrijd aan gaan met Verheijdt, al kan het talent ook als aanvallende middenvelder uit de voeten. Daar kan de ploeg nog wel iemand gebruiken, aangezien Sem Steijn transfervrij de overstap heeft gemaakt van de Hofstad naar FC Twente.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen