'Concurrentie voor Ziyech: Milan kiest tussen ex-Ajacied en Asensio'

26 juni 2022 – Hakim Ziyech zal moeten afwachten of hij deze zomer de stap naar AC Milan kan maken. De partijen hebben al met elkaar gesproken, maar de Italiaans landskampioen heeft ook nog een ander target op het oog. Het gaat om Marco Asensio, voor wie de club een lichte voorkeur zou hebben.

'Concurrentie voor Ziyech: Milan kiest tussen ex-Ajacied en Asensio'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schreef La Gazzetta dello Sport zondagavond. Milan was aanvankelijk nog in de race voor Sven Botman, maar was uiteindelijk niet bereid de tientallen miljoenen te betalen die Newcastle United wél op tafel wilde leggen. De Italiaanse club zelf achtte een versterking in de voorhoede belangrijker, waarbij zowel Ziyech als Asensio nu dus in beeld is gekomen.

Waar Ziyech - die door zijn zaakwaarnemer zou zijn aangeboden in Milaan - beschikbaar is om te huren met optie tot koop, zou Milan Asensio waarschijnlijk direct over kunnen nemen. De Spanjaard heeft nog maar een eenjarig contract bij Real Madrid en is bovendien pas 26, drie jaar jonger dan Ziyech. Het Spaanse AS meldde een vraagprijs van veertig miljoen euro voor de aanvaller, terwijl Milan vooralsnog dertig miljoen zou willen betalen. De verwachting is dat dat verschil te overbruggen is. 

Ziyech bij Chelsea
Ziyech heeft weliswaar nog een contract tot medio 2025 bij Chelsea, maar heeft zich in de afgelopen twee jaar nooit kunnen opwerken tot onomstreden basisspeler. Om die reden is het niet uitgesloten dat hij deze zomer een overstap maakt. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd