Feyenoord moet ver gaan voor 'tevreden' Hilgers: "Ga niet zeuren"

27 juni 2022, 09:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mees Hilgers zou het niet erg vinden om nog een seizoen in het shirt van FC Twente te spelen. De centrumverdediger wordt begeerd door Feyenoord, dat een eerste bod van tafel zag worden geveegd door de club uit Enschede. Hilgers lijkt dan ook gewoon in De Grolsch Veste te blijven.

"Ik hoor en lees de verhalen in de media en ja: ik weet zelf ook dat ze interesse hebben getoond", vertelde Hilgers afgelopen weekend in gesprek met Tubantia. "Maar ik wil me er niet te veel mee bezighouden, we gaan wel zien wat er komt, of niet komt. Ik speel bij Twente, ik ben hier hartstikke tevreden, voel me goed en de kans is heel groot dat ik dit seizoen ga spelen."

Hilgers ligt nog een jaar vast in Enschede en er is een optie om nog een seizoen met elkaar door te gaan. "Voor mij is er helemaal geen reden om een keus te maken of ik weg wil. Ik denk dat nog een jaar Twente zelfs heel goed zou zijn voor mijn ontwikkeling. Ik ga ook niet moeilijk doen of zeuren dat de club me niet wil verkopen. Nog een jaar Twente is zeker geen straf. Wij doen ook mee in de top."

De 21-jarige Hilgers is afkomstig uit de jeugdopleiding van Twente, dat hoog in de boom gaat zitten. Een eerste bod van Feyenoord werd dus al van tafel geveegd. Volgens 1908.nl wil technisch directeur Jan Streuer zes miljoen euro zien voor de jongeling. In Enschede verwacht men dan ook niet dat de Rotterdammers zich nog een keer melden met een betere aanbieding.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen