Met deze elftallen willen Ajax, PSV en Feyenoord op titeljacht

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

27 juni 2022 – De clubs uit de Eredivisie zijn begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ajax, PSV en Feyenoord hopen aan het einde van de rit de landstitel te veroveren, maar zullen daarvoor nog flink zaken moeten doen op de transfermarkt. FCUpdate.nl zet de beoogde elftallen van de topclubs voor je op een rij.

Met deze elftallen willen Ajax, PSV en Feyenoord op titeljacht

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajax
De Amsterdammers lijken deze zomer opnieuw miljoenen te gaan incasseren, nu onder meer Antony en Lisandro Martínez voor miljoenen worden begeerd. Eerder trokken Ryan Gravenberch, Noussair Mazraoui en Sébastien Haller de deur al achter zich dicht. Ajax gaat die opbrengst besteden door targets Owen Wijndal, Steven Bergwijn en Brian Brobbey naar de landskampioen te halen.

Het technische duo Gerry Hamstra-Klaas-Jan Huntelaar is daarna echter nog niet klaar op de markt. Vooral achterin en op het middenveld lijkt een directe investering noodzakelijk. Mocht Brobbey onhaalbaar zijn, komt Joshua Zirkzee in beeld.

Pasveer; Rensch, Timber, Blind, Wijndal; Taylor, Klaassen, Berghuis; Bergwijn, Brobbey/Zirkzee, Tadic

PSV
PSV haalde met Walter Benítez en Ki-Jana Hoever al twee basisspelers naar Eindhoven, maar is nog niet klaar. Mauro Junior overweegt een vertrek, waardoor de komst van een niuewe linksback noodzakelijk is. Xavi Simons en Luuk de Jong moeten samen een bevreesd tandem gaan vormen. De Jong, die moet worden losgeweekt bij Sevilla, zal worden geflankeerd door Noni Madueke en Cody Gakpo. PSV hoopt op een langer verblijf van aanvoerder Gakpo.

Benítez; Hoever, Teze, Ramalho, Mauro; Boscagli, Veerman, Xavi Simons; Madueke, Luuk de Jong, Gakpo

Feyenoord
Er liggen nog twee vacatures open op het bureau van technisch directeur Frank Arnesen. Marcos Senseo mag vertrekken, maar een nieuwe linksbenige centrumverdediger is nog niet genoemd in het geruchtencircuit. Datzelfde geldt voor de nummer tien-positie. Guus Til keert terug naar Rusland en is in beeld, maar zijn komst is nog altijd complex. Feyenoord gaat zich volgens Voetbal International versterken met Mohamed Taabouni, maar dat lijkt een toekomstinvestering.

Lees ook: Feyenoord houdt poot stijf: nog geen akkoord over Malacia

Ian Maatsen zal van Chelsea worden overgenomen als vervanger van Tyrell Malacia. Bovendien zijn Wilfried Gnonto en Calvin Stengs in beeld als aanwinsten voor de voorhoede. Feyenoord hoopt sterkhouders Orkun Kökcü en Luis Sinisterra langer te behouden.

Bijlow; Geertruida, Trauner, ?, Maatsen; Aursnes, Kökcü, ?; Gnonto/Stengs, Danilo, Sinisterra

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd