Juve eist 100 miljoen voor De Ligt, Chelsea komt met constructie

27 juni 2022, 10:28

Juventus is niet bereid om zomaar mee te werken aan een vertrek van sterkhouder Matthijs de Ligt. De centrumverdediger staat op de radar van Chelsea, maar heeft een enorme prijskaart om zijn nek hangen. Juventus is vastberaden om winst te maken op de van Ajax gekochte verdediger.

Juve telde in 2019 een bedrag van rond de 85 miljoen euro neer om De Ligt los te weken bij Ajax. De Italiaanse topclub verlangt drie jaar later een transfersom van minstens honderd miljoen euro, zo meldt Tuttosport. De Ligt wordt bij de Londenaren gezien als de opvolger van Antonio Rüdiger en Andreas Christensen. Dat duo vertrok deze zomer transfervrij.

Chelsea ziet echter vooralsnog geen mogelijkheid om honderd miljoen euro neer te tellen voor zijn komst, maar denkt aan een alternatieve manier om de verdediger binnen te hengelen. De Londenaren zijn bereid om Christian Pulisic en Timo Werner naar Turijn te sturen als ruilmiddel.

Matthijs de Ligt kende een lastige beginperiode bij Juventus, maar heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot betrouwbare basiskracht. Bij het Nederlands elftal is de verdediger zijn vaste plek op het opstellingsformulier echter kwijt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen