PSV-fans worden helemaal gek: stunt topclub met komst James?

27 juni 2022, 13:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV-supporters zijn in de ban van een mogelijke transfer van hun favoriete club. Op social media circuleert het gerucht dat de Colombiaanse middenvelder in Eindhoven zou zijn om een geruchtmakende transfer af te ronden. De Telegraaf meldde het eveneens, maar haalde dat al snel weer offline.

ESPN-commentator Martijn van Zijtveld meldt echter dat James Rodriguez op een opmerkelijke plek is gesignaleerd. 'Op persoonlijk titel kan ik melden dat James Rodriguez zojuist bij de fysio was waar PSV alle keuringen doet. Tovert Marcel Brands deze daadwerkelijk uit z'n hoge hoed?', schrijft Van Zijtveld op zijn Twitteraccount.

James wil dolgraag weer in Europa spelen. De dertigjarige middenvelder staat momenteel onder contract bij het steenrijke Al-Rayyan. Eerder speelde hij voor Envigado, Banfield, FC Porto, AS Monaco, Real Madrid, Bayern München en Everton. Rodriguez speelde bovendien 86 wedstrijden voor de nationale ploeg van zijn land Colombia.

Met vijf doelpunten kroonde Rodriguez zich in 2014 nog tot topscorer van het WK. Het leverde hem een droomtransfer op naar Real Madrid, dat ruim tachtig miljoen euro betaalde voor zijn komst. Daar kon hij de hoge verwachtingen nooit waarmaken. Onduidelijk is of het klopt dat Rodriguez daadwerkelijk aan de slag gaat in Eindhoven. Het Eindhovens Dagblad en Voetbal International ontkrachten de informatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

TZuiden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De kerstman is gisteren ook gesignaleerd in schubbekutteveen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen