'Antony vindt vraagprijs die Ajax hanteert 'buitenproportioneel''

27 juni 2022, 16:10

Ajax heeft een fors prijskaartje om de nek van Antony gehangen. De Amsterdammers verlangen liefst tachtig miljoen euro voor de 22-jarige aanvaller, die nog tot de zomer van 2025 vastligt in de Johan Cruijff ArenA. Volgens De Telegraaf klinken vanuit Brazilië de eerste geluiden dat Antony graag een transfer wil maken, maar de vraagprijs van Ajax 'buitenproportioneel' vindt.

Ajax wil Antony het liefst niet laten gaan, maar in Amsterdam beseft men dat iedere speler voor de juiste prijs te koop is. De Braziliaanse vleugelaanvaller is de voorbije tijd veelvuldig in verband gebracht met een overgang naar Manchester United, de nieuwe club van Erik ten Hag. Vorige week berichtte het Algemeen Dagbad dat de Engelse grootmacht een bod voorbereidt op Antony.

Voor zover bekend heeft Manchester United nog geen bod uitgebracht op Antony. Dat lijkt echter slechts een kwestie van tijd. Naar het zich laat aanzien wil de club van Ten Hag eerst de transfer van Frenkie de Jong afronden. De onderhandelingen met FC Barcelona lijken de goede kant op te gaan, maar een akkoord is vooralsnog niet bereikt. De Jong moet, net als Antony, zo'n tachtig miljoen euro kosten.

De Telegraaf waarschuwt Ajax. De Amsterdammers kunnen Antony aan zijn contract houden, maar er bestaat het risico dat de Braziliaan dan gaat muiten. Dat deed bijvoorbeeld Davinson Sánchez in het verleden ook. Naast Antony staan ook Jurriën Timber en Lisandro Martínez in de belangstelling van Manchester United. Zij moeten ieder vijftig miljoen euro kosten. Martínez geniet ook interesse van Arsenal.

Lees ook: Landgenoot tipt Antony: "Die transfer vergroot zijn WK-kansen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Belachelijke vraagprijs inderdaad, goed dat hij dat zelf ook ziet.

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niks belachelijke vraagprijs. Kijk naar Nuñez bijv. Die is echt niet veel beter en met bonussen is zijn prijs zo'n 100 mil. De prijzen zijn momenteel absurd in het algemeen, maar zijn prijskaartje niet zo.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat is jouw mening en die mag je ook hebben.

Kaka
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik weet dat vergelijkingen maken heel makkelijk is, maar als Darwin voor ruim 80 miljoen naar Liverpool verkast, dan mag Antony de vraagprijs echt niet buitenproportioneel vinden. Hoewel ik snap dat hij graag in een sterkere competitie wilt spelen :(

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

100 miljoen door bonussen zelfs! En was hij nou echt zoveel beter dan Antony?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen