Heracles komt met nieuws: naderend vertrek en langer verblijf

27 juni 2022 – Noah Fadiga lijkt niet met Heracles Almelo de Keuken Kampioen Divisie in te gaan. De 22-jarige rechtervleugelverdediger ontbrak maandag op de eerste training van het seizoen. Samuel Armenteros blijft anderzijds wel bij de Almelose club.

Heracles komt met nieuws: naderend vertrek en langer verblijf

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Fadiga gaat naar het zich laat aanzien binnenkort een transfer maken. "Hij heeft een degradatieclausule in zijn contract waardoor hij voor een vastgestelde transfersom mag vertrekken. Hij heeft van ons toestemming gekregen om met een andere club te onderhandelen", aldus technisch directeur Nico-Jan Hoogma op de clubsite.

In 2020 streek Fadiga neer bij Heracles. De club uit Almelo nam hem destijds over van Club Brugge. Namens Heracles speelde Fadiga de afgelopen twee seizoenen 48 wedstrijden in de Eredivisie. Scoren deed hij eenmaal: op 30 april dit jaar, in de derby tegen FC Twente. Fadiga speelde in Nederland eerder bij FC Volendam.

Armenteros
Waar Fadiga gaat, blijft Armenteros. De Zweedse spits heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor een jaar met een optie voor een extra seizoen. In januari keerde Armenteros terug op het oude nest. Hij speelde het afgelopen half jaar elf wedstrijden waarin hij één keer tot scoren kwam.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd