'Willem II vindt vervanger van vertrekkende Köhn in Friesland'

27 juni 2022 – Willem II heeft snel gehandeld na het vertrek van linksback Derrick Köhn. De club uit de Keuken Kampioen Divisie gaat linkervleugelverdediger Lucas Woudenberg presenteren als nieuwe aanwinst. De verdediger komt over van sc Heerenveen.

'Willem II vindt vervanger van vertrekkende Köhn in Friesland'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt onder meer Voetbal International maandag. Woudenberg liep deze zomer uit zijn contract bij Heerenveen, waar hij dit seizoen maar weinig in de plannen voor kwam. Dat was voor de Friese club dan ook de reden om het contract van de 28-jarige verdediger niet te verlengen. De geboren Woerdenaar, die slechts vijf keer in actie kwam voor Heerenveen, gaat zijn loopbaan nu voortzetten in Tilburg.

De verdediger wordt de vijfde versterking van de Tilburgers, die eerder al Nick Doodeman, Joshua SmitsDe club Erik Schouten enThibaut Lesquoy presenteerden. Daar komt Woudenberg dus bij, die de taken van Köhn gaat overnemen. Met Lesquoy is echter ook al een andere linksback aangetrokken.

Dinsdag werd bekend dat Köhn niet met Willem II de Eerste Divisie in zal gaan, maar in Duitsland op het tweede niveau aan de slag gaat. Hannover 96, dat dit seizoen in de middenmoot eindigde in de 2. Bundesliga, neemt de verdediger over. Aangezien Köhn een doorlopend contract had in Brabant, zal de Duitse club een transfersom moeten betalen. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd