'Vitesse meldt zich voor transfervrije middenvelder Clement'

27 juni 2022 – Vitesse hoopt zich te gaan versterken met middenvelder Pelle Clement. De 26-jarige speler, die dit seizoen uit zijn contract liep bij degradant PEC Zwolle, kan transfervrij worden overgenomen door de Arnhemmers.

'Vitesse meldt zich voor transfervrije middenvelder Clement'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Telegraaf maakt maandagavond melding van de mogelijke komst van Clement naar Arnhem. Volgens de ochtendkrant zou de Gelderse club zich inmiddels hebben gemeld bij het management van de middenvelder, die perfect in het plaatje zou passen bij het nieuwe Vitesse.

De Arnhemse club, die door de overname momenteel nog wel met veel onzekerheid kampt, wil zich met technisch directeur Benjamin Schmedes voornamelijk gaan focussen op de Nederlandse markt. Dat moet gaan gebeuren met Clement, maar bijvoorbeeld ook met centrale verdediger Melle Meulensteen. Meulensteen, al jaren vaste waarde bij RKC Waalwijk, wordt gezien als een geschikte opvolger van de vertrokken Danilho Doekhi.

Clement is inmiddels benaderd door de Arnhemmers, die nu afwachten of de 26-jarige middenvelder in zal gaan op het aanbod. Clement kwam de afgelopen seizoen uit voor PEC Zwolle, maar begon zijn loopbaan bij Ajax. In de tussentijd kwam de geboren Amsterdammer ook nog uit voor het Engelse Reading.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd