Spanje
0 – 0
Duitsland

Feyenoord verrast met Gnonto: "Niemand kan het geloven"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 juni 2022 – Feyenoord gaat een gigantische slag slaan op de transfermarkt. De Rotterdammers hebben een persoonlijk akkoord bereikt met de achttienjarige Wilfried Gnonto, die door een flink deel van Europa wordt begeerd. Het zorgt voor verbazing dat Feyenoord het voor elkaar heeft gekregen om hem te overtuigen.

Feyenoord verrast met Gnonto: "Niemand kan het geloven"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Martijn Krabbendam heeft direct na het uitlekken van het nieuws wat zaakwaarnemers en scouts aan de lijn gehad. "Niemand kan geloven dat hij naar Feyenoord gaat. Deze jongen had een vraagprijs van tien miljoen euro, maar Feyenoord krijgt hem voor de helft. Dat is echt heel gek", aldus Krabbendam bij Voetbalpraat op ESPN.

Gnonto beleefde dit seizoen zijn absolute doorbraak in Zwitserland, waar hij een basisplaats veroverde en tien keer trefzeker was namens FC Zürich. Het leverde hem zelfs al zijn debuut op voor de nationale ploeg van Italië. In vier interlands was Gnonto goed voor één treffer en één assist. Ook Ajax en PSV waren in de markt voor zijn handtekening. Feyenoord lijkt echter beet te hebben."

"Ze hebben heel goede hoop dat het zou moeten lukken", aldus Krabbendam. "Ik kan het echt niet verklaren."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd