VI: Cambuur gunt buitenspeler na American Dream terugkeer

28 juni 2022, 12:35

SC Cambuur gaat werk maken van de komst van Silvester van der Water. De buitenspeler staat momenteel onder contract bij Orlando City, maar wil dolgraag terugkeren op de Nederlandse velden. Cambuur is bereid een transfersom neer te tellen voor de aanvaller.

Dat meldt Voetbal International. Van der Water liet zijn droom in 2021 uitkomen door Heracles in te ruilen voor Orlando City. Dat deed hij op een opmerkelijke manier: op een wedstrijddag met zijn toenmalige werkgever meldde hij zich af via een Whatsapp-berichtje. Op die manier hoopte hij een transfer te forceren. Afgelopen seizoen kwam Van der Water tot 27 optredens in de Major League-soccer, waarvan 27 als invaller.

Dit seizoen bleef zijn inbreng beperkt tot vier duels. Bij Cambuur, dat tot dusverre alleen Remco Balk als aanwinst presenteerde, lijken zijn kansen op speeltijd aanzienlijk groter. Eerder toonde Fortuna Sittard al interesse in de diensten van de 25-jarige buitenspeler.

Van der Water verdiende in 2018 een transfer van Almere City naar Heracles. Daar was hij in zijn laatste twee seizoenen goed voor tien doelpunten en twee assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen