Dit is de eerste opstelling van Ajax onder leiding van Schreuder

28 juni 2022 – Ajax speelt dinsdagavond zijn eerste oefenwedstrijd van deze voorbereiding. De Amsterdammers nemen het in Oldenzaal op tegen SV Meppen, dat uitkomt op het derde Duitse niveau. De ontmoeting met de Duitsers staat tevens in het teken van het officieuze debuut van Alfred Schreuder als hoofdtrainer van Ajax. Schreuder was in het verleden al werkzaam in Amsterdam, maar dat was als assistent. Zijn eerste opstelling als eindverantwoordelijke is inmiddels bekend. 

Dit is de eerste opstelling van Ajax onder leiding van Schreuder

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zoek niet naar Dusan Tadic, Jurriën Timber, Lisandro Martínez of Steven Berghuis. Zij, en met hun nog veel meer internationals, hebben nog vakantie en hoeven zich pas later te melden bij de landskampioen. Schreuder doet tijdens het trainingskamp in De Lutte vooral een beroep op veel talenten uit de jeugdopleiding. Zo heeft hij voor de vriendschappelijke ontmoeting met SV Meppen basisplaatsen ingeruimd voor onder anderen Youri Baas, Youri Regeer, Kian Fitz-Jim, Naci Ünüvar en Sontje Hansen. 

Ook Mohamed Ihattaren begint aan de aftrap. De middenvelder werd begin dit jaar op huurbasis overgenomen van Juventus. Ihattaren maakte in de tweede helft van het voorbije seizoen vooral zijn minuten bij Jong Ajax. De komende tijd krijgt hij de kans om zich in de kijker te spelen bij Schreuder. Ook Kik Pierie en Lisandro Magallán, die vorig seizoen nog op huurbasis actief waren voor respectievelijk FC Twente en Anderlecht, verschijnen om 18.00 uur op het veld. Opvallend is de basisplaats voor Sean Klaiber. De rechtsback liep een jaar geleden een zware knieblessure op en kwam daardoor geen minuut in actie. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd