Verratti beroofd op Ibiza: ingebroken in villa van Ronaldo

28 juni 2022 – Terwijl veel voetballers zich de voorbije weken alweer meldden bij hun club ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, hebben de meeste internationals nog vakantie. Dat geldt ook voor Marco Verratti. De middenvelder van Paris Saint-Germain zal zijn vakantie echter snel willen vergeten.

Verratti beroofd op Ibiza: ingebroken in villa van Ronaldo

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Verratti en zijn familie trokken onlangs naar Ibiza om daar vakantie te vieren. De Italiaan had op het Spaanse eiland de villa van de ex-Braziliaanse voetballer Ronaldo gehuurd. Maar terwijl Verratti en zijn naasten uiteten waren, werd er ingebroken in de villa. De schade is enorm. Volgens het Spaanse Marca is er een kleine drie miljoen euro aan juwelen, horloges en contant geld gestolen.

De middenvelder en zijn familie waren op dat moment dus niet in de villa. Verratti zou inmiddels aangifte hebben gedaan en de Spaanse politie is een onderzoek gestart. Lokaal spreekt men over zeer ervaren inbrekers. Zij wisten, ondanks een modern beveiligingssysteem, hun weg te vinden in de villa van Ronaldo, voormalig topschutter van de Braziliaanse nationale ploeg en clubs als PSV, Inter Milan en Real Madrid.

Di María
De afgelopen jaren zijn wel vaker spelers van PSG slachtoffer geweest van een inbraak. In maart vorig jaar werd Ángel Di María tijdens het thuisduel met FC Nantes nog vroegtijdig naar de kant gehaald vanwege een brutale inbraak bij hem thuis. Dezelfde avond was het ook raak bij de ouders van Marquinhos.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd