'Ten Hag durfde het niet aan Malacia naar Ajax te halen'

29 juni 2022 – Hij had zijn jawoord al aan Olympique Lyon gegeven, maar Tyrell Malacia vervolgt zijn carrière hoogstwaarschijnlijk bij Manchester United. De linksback van Feyenoord wordt op voorspraak van Erik ten Hag naar Old Trafford gehaald. Het is geen geheim dat de trainer van Manchester United gecharmeerd is van de vijfvoudig Oranje-international. In zijn tijd bij Ajax stond Malacia al hoog op zijn lijstje.

'Ten Hag durfde het niet aan Malacia naar Ajax te halen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ten Hag wilde Malacia eigenlijk naar Ajax halen, maar dat durfde de 52-jarige trainer niet aan. 'Sterker zelfs, hij vond het verstandig om de oer-Rotterdammer van 'Zuid' niet te polsen voor gesprekken over een transfer', schrijft De Telegraaf. Een transfer van Malacia naar Ajax had waarschijnlijk het nodige teweeg gebracht, net zoals bij de pikante overstap van Steven Berghuis vorig jaar zomer.

Als trainer van Manchester United kan Ten Hag Malacia nu wel halen. Het Algemeen Dagblad schrijft dat de trainer zich intern sterk maakte voor de komst van de 22-jarige linkervleugelverdediger. 'De coach genoot van de manier waarop de kleine Rotterdammer zich vastbeet in Ajax' Braziliaanse rechterspits Antony, tijdens de recente Klassiekers in Amsterdam en Rotterdam', aldus de krant.

Het lijkt een kwestie van tijd alvorens Malacia de overstap naar Manchester United maakt. Bij monde van technisch directeur Frank Arnesen bevestigde Feyenoord dinsdag dat de transfer dichtbij is. "Het akkoord tussen Manchester United en Feyenoord is er Als Tyrell Malacia er ook uitkomt met die club, dan is het een 'done deal'", aldus Arnesen. Malacia gaat naar verluidt voor maximaal zeventien miljoen euro naar Manchester.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd