Voor dit bedrag zou Memphis op te pikken zijn bij Barcelona

29 juni 2022, 10:35

Naast Frenkie de Jong vertrekt mogelijk ook Memphis Depay deze zomer bij FC Barcelona. De Catalanen zijn volgens Sport bereid te luisteren naar aanbiedingen van minimaal twintig miljoen euro voor de 28-jarige aanvaller.

Het zijn spannende weken voor Memphis. Hij wilt het liefst bij Barcelona blijven, maar het is nog altijd niet duidelijk of hij voorkomt in de plannen voor volgend seizoen. Er sluimert interesse vanuit verschillende Europese topcompetities voor Memphis, maar een concrete aanbieding heeft Barcelona nog niet ontvangen.

Xavi is tevreden over Memphis, maar heeft in de aanval natuurlijk veel smaken. Zo haalde Barcelona in januari Pierre-Emerick Aubemeyang en Ferran Torres naar Barcelona, terwijl Ansu Fati inmiddels ook weer fit is. Bovendien maakt Barça werk van de komst van Robert Lewandowski, die in Camp Nou verzekerd zal zijn van een basisplaats.

Mocht Memphis bij Barcelona blijven, dan is er een aanzienlijke kans dat hij zijn contract gaat verlengen. Daarmee wordt voorkomen dat de aanvaller over een jaar transfervrij de deur uit loopt. Het huidige contract van Memphis in Barcelona loopt volgend jaar zomer namelijk af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen