Deze Nederlanders hopen spoedig hun toptransfer af te ronden

29 juni 2022, 18:40

Nederlandse spelers domineren het transfernieuws de laatste dagen. Clubs blijken bereid miljoenen neer te tellen voor internationals van Oranje en willen hen een kans in de Europese topcompetities bieden. Deze Nederlandse spelers zijn in afwachting van het afronden van hun deals.

Alles wees op een vertrek naar Olympique Lyon, maar Manchester United sloeg toe als kaper op de kust. Tyrell Malacia lijkt hard op weg naar Manchester United, waar hij gaat samenwerken met Erik ten Hag. Daar wordt hij waarschijnlijk ploeggenoot van Frenkie de Jong, die op het punt staat FC Barcelona te verruilen voor de Engelse grootmacht. Zij zullen met Matthijs de Ligt, die naar Chelsea vertrekt, gaan concurreren om Champions League-tickets.

De Ligt gaat mogelijk een centraal duo vormen met landgenoot Nathan Aké. Chelsea overweegt de linkspoot namelijk op te pikken bij Manchester City. Ook Cody Gakpo lijkt op weg naar de Premier League. Laagvlieger Leeds United is in de markt voor de Nederlander en lijkt bereid om te voldoen aan de financiële eisen van PSV. 

Waar de toekomst van Arnaut Danjuma ligt, is nog niet helemaal duidelijk. Wel is bekend dat de aanvaller van Villarreal begeerd wordt door diverse clubs. Engelse media meldden eerder al dat West Ham United in de markt zou zijn voor de buitenspeler. De Nederlandse Marokkaan Hakim Ziyech staat daarentegen op het punt de Premier League te verlaten, net als Steven Bergwijn (Ajax, red.). Ziyech is topprioriteit voor AC Milan.

Lees ook: Transfer Malacia naar Manchester United nu heel dichtbij

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen