'United gaat na afronden Malacia-deal vol voor Martínez'

29 juni 2022 – Manchester United is nog altijd in de markt voor Lisandro Martínez. De Argentijnse verdediger van Ajax staat hoog op de verlanglijst van de nieuwe coach Erik ten Hag, maar moet geduld hebben. Eerst moet United namelijk nog een ander transferdossier afronden.

'United gaat na afronden Malacia-deal vol voor Martínez'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens The Times dient namelijk eerst Tyrell Malacia definitief te worden binnengehaald. De linksback van Feyenoord is in beeld voor de linksbackpositie, maar heeft zijn jawoord nog niet gegeven aan de Engelse topclub. Ook Olympique Lyon is namelijk in de markt voor de verdediger. United is bereid het benodigde bedrag van zeventien miljoen euro neer te tellen.

Daarna kan de focus pas op het volgende target voor in de achterhoede: Lisandro Martínez. Daarvoor moet United opnieuw flink de portemonnee trekken: de verdediger mag namelijk alleen vertrekken voor een bod van rond de vijftig miljoen euro. Buitenspeler Antony is eveneens in beeld. Hij moet volgens de laatste geruchten zo'n tachtig miljoen euro bieden.

United heeft overigens een forse concurrent in strijd om Martínez. Na twee afgewezen aanbiedingen houdt Arsenal hoop op het aantrekken van de linkspoot. De Londenaren zouden woensdag volgens Engelse media een derde bod van rond de veertig miljoen euro hebben neergelegd. 

Lees ook: Deze Nederlanders hopen spoedig hun toptransfer af te ronden

Reacties

Ajax

gerelateerd