'Spurs heeft beet en haalt Bergwijn-concurrent; Neymar naar PL?'

29 juni 2022, 22:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Richarlison heeft zijn toptransfer naar Tottenham Hotspur te pakken. Diverse Engelse media en Fabrizio Romano melden dat de topclub nagenoeg akkoord is met Everton over de transfer van de Braziliaanse aanvaller. Dat betekent dat Steven Bergwijn er een concurrent bij krijgt in Londen.

Even was er sprake van dat Bergwijn de omgekeerde weg zou bewandelen, maar daar staat de aanvaller naar verluidt niet meer voor open. Richarlison gaat dus alleen voor een forse transfersom de overstap maken naar Tottenham Hotspur, dat hem na zijn tien treffers in de Premier League met open armen gaat ontvangen. Mogelijk biedt dat een opening voor Ajax om te onderhandelen over Bergwijn. Zijn speelkansen zullen na de komst van Richarlison alleen maar afnemen.

Neymar

Paris Saint-Germain heeft aan Neymar aangegeven dat hij op huurbasis mag vertrekken naar een andere club, zo meldt Le Parisien. De Braziliaanse aanvaller komt niet voor in de plannen van de topclub en mag daarom tijdelijk op zoek naar een andere werkgever. Aan interesse geen gebrek voor de buitenspeler: vooral uit Engeland hopen veel clubs op zijn komst.

Engelse media berichten dat onder meer Everton en het steenrijke Newcastle United hopen op zijn handtekening. Uit Spanje is vooral interesse van zijn voormalig werkgever FC Barcelona. Die club lijkt echter niet de middelen te hebben om de Braziliaan terug te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen