Feyenoord blijft flirten en roert zich op de transfermarkt

30 juni 2022, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 29 juni.

Naam Chong valt in de Kuip, Feyenoord moet transfersom betalen

Feyenoord overweegt Tahith Chong terug te halen naar Rotterdam. De 22-jarige aanvaller, die een deel van de jeugdopleiding van de topclub doorliep, wordt gezien als ideale aanwinst voor de posities op de flanken. Voor Chong dient Feyenoord een transfersom neer te tellen.

Openhartige Ihattaren zat diep in de put: "Ik was ongelukkig"

Voor het eerst in lange tijd is Mohamed Ihattaren uitgebreid ingegaan op de mentale problemen waarmee hij lange tijd kampte. Als huurspeler van Sampdoria overwoog hij zelfs te stoppen met voetballen, maar Ajax en in het bijzonder Gerald Vanenburg behoedden hem voor die beslissing.

'United gaat na afronden Malacia-deal vol voor Martínez'

Manchester United is nog altijd in de markt voor Lisandro Martínez. De Argentijnse verdediger van Ajax staat hoog op de verlanglijst van de nieuwe coach Erik ten Hag, maar moet geduld hebben. Eerst moet United namelijk nog een ander transferdossier afronden.

Pijnlijk nieuws in Overmars-zaak: "Angst om te melden, dan lig je eruit"

De vrouwenploeg van Ajax was al langer op de hoogte van het ongepaste gedrag waar technisch directeur Marc Overmars. Dat bevestigt manager van Ajax Vrouwen Daphne Koster in de documentairereeks Op weg naar de top die komende week verschijnt.

'Spurs heeft beet en haalt Bergwijn-concurrent; Neymar naar PL?'

Richarlison heeft zijn toptransfer naar Tottenham Hotspur te pakken. Diverse Engelse media en Fabrizio Romano melden dat de topclub nagenoeg akkoord is met Everton over de transfer van de Braziliaanse aanvaller. Dat betekent dat Steven Bergwijn er een concurrent bij krijgt in Londen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen