Domper voor Wijnaldum: 'PSG is rond met nieuwe concurrent'

30 juni 2022, 08:34

Het is nog maar de vraag of Georginio Wijnaldum na de zomer voor Paris Saint-Germain speelt, maar als hij in de Franse hoofdstad blijft wordt het er in ieder geval niet makkelijker op. De regerend landskampioen heeft Porto-middenvelder Vitinha namelijk voor veertig miljoen euro aangetrokken.

Vitinha, die in zijn tijd bij het Portugese FC Porto speelde als centrale middenvelder, is een volgende concurrent voor Wijnaldum. De relatief onervaren Vitinha maakte in één seizoen bij FC Porto zoveel indruk, dat PSG er alles aan heeft gedaan om hem binnen te halen. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano is de deal nu helemaal rond. De Parijzenaren betalen veertig miljoen voor de Portugees, die voor vijf jaar zal tekenen.

De transfer zal voor Wijnaldum een nieuwe tik zijn, aangezien zijn kansen op speelminuten in het volgende seizoen alleen maar minder lijken te worden. Voor de 31-jarige Rotterdammer lijkt vertrekken uit Parijs dan ook de beste optie. Door zijn reserverol is de middenvelder onlangs namelijk ook niet opgenomen in de selectie van bondscoach Louis van Gaal, waardoor hij zo maar het WK zou kunnen missen.

Die kans is vooral groot wanneer Wijnaldum bij PSG blijft, dat nog een middenvelder wil aantrekken. De Portugese centrale middenvelder Renato Sanchez moet naar Parc des Princes komen. Daarnaast hoopt de Franse topclub centrumverdediger Milan Škriniar over te nemen van Internazionale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen