Journaliste mag Bayern niet meer volgen door relatie met trainer

30 juni 2022, 09:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een opvallend bericht uit Duitsland: Bayern München-trainer Julian Nagelsmann heeft na zijn scheiding een nieuwe vriendin gevonden, die werkzaam is voor het Duitse medium BILD. Lena Wurzenberger was actief als volger van Der Rekordmeister, wat ze door de relatie met de oefenmeester niet meer mag doen.

Dat meldt het Duitse BILD donderdag zelf. De boulevardkrant heeft besloten Wurzenberger met onmiddelijke ingang van Bayern München gehaald. De dertigjarige Wurzenberger volgde voor het medium namelijk de Duitse topclub, maar kan in de ogen van BILD niet meer objectief te werk gaan.  

Nagelsmann en Wurzenberger waren de afgelopen weken op vakantie in Ibiza, waardoor de Duitse pers al in de gaten had dat het om een serieuze relatie zou gaan. BILD heeft deze week te horen gekregen dat de twee inderdaad een relatie hebben, waarna het besluit is genomen om de journaliste van Bayern München af te halen.

Eerder deze maand werd door hetzelfde medium gemeld dat Nagelsmann en zijn vrouw Verena na vijftien jaar uit elkaar zijn gegaan. De twee hebben twee kinderen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen