Vitesse legt één miljoen euro neer voor aanvoerder van RKC

30 juni 2022 – Vitesse heeft met Melle Meulensteen de tweede zomerversterking binnen. De Arnhemmers hebben woensdagavond laat een akkoord bereikt met RKC. De centrumverdediger van de club Waalwijk zal in Arnhem een meerjarig contract gaan ondertekenen. 

Vitesse legt één miljoen euro neer voor aanvoerder van RKC

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt De Telegraaf donderdagochtend. Volgens de ochtendkrant zal Meulensteen, als hij de medische keuring goed doorkomt, donderdag tekenen in Arnhem. De deal hing al een tijdje in de lucht, aangezien de interesse van Vitesse in de verdediger al langere tijd bekend was. Echter moesten de Arnhemmers wachten op meer zekerheid rondom de overname.

Die zekerheid is er nu, waardoor Meulensteen vastgelegd kan worden. De Gelderse club zal RKC Waalwijk ongeveer één miljoen euro moeten betalen. De 22-jarige verdediger, die geboren is in Nijmegen, kwam de afgelopen 4,5 jaar uit voor RKC. Vorig seizoen toonde ook Willem II interesse, maar toen wilde RKC zijn aanvoerder niet midden in het seizoen laten gaan.

Bij Vitesse wordt Meulensteen gezien als de geschikte opvolger van de vertrokken Danilho Doekhi. Hij moet de leider worden van de defensie, die door het vertrek van onder meer Doekhi en Riechedly Bazoer compleet anders ingericht moet worden. Eerder deze week legde Vitesse de transfervrije rechtsback Carlens Arcus vast

Reacties

Eredivisie

gerelateerd