'RKC raakt na Meulensteen ook volgende sterkhouder kwijt'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

30 juni 2022 – Het hart van de defensie van RKC Waalwijk gaat er volgend seizoen compleet anders uitzien. Na Melle Meulensteen lijkt nu ook Ahmed Touba zijn transfer te pakken te hebben. Hij krijgt van de club de ruimte om een transfer naar Istanbul Basaksehir af te ronden.

'RKC raakt na Meulensteen ook volgende sterkhouder kwijt'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt Voetbal International. Het vertrek van Touba hing al een tijdje in de lucht, aangezien er na afloop van het seizoen volop interesse was in de verdediger uit Algerije. Zijn keuze lijkt nu te zijn gevallen op het Turkse Istanbul Basaksehir, waar onder meer ook Nacer Chadli en Deniz Türüc onder contract staan. Met Istanbul Basaksehir gaat Touba ook de Conference League in.

Momenteel is de 24-jarige centrale verdediger in Turkije om zijn transfer af te ronden. Als Touba de medische keuring doorstaat, zal hij een meerjarig contract gaan tekenen Voor RKC houdt het vertrek van Touba wél een volgende transferklapper in. De Brabantse club ontvangt naar verluidt namelijk zo'n twee miljoen euro.

Eerder op de dag werd ook al bekend dat Meulensteen vertrekt bij de Waalwijkers. Hij gaat voor ongeveer één miljoen euro naar Vitesse toe. Daardoor zal er komend seizoen bij RKC Waalwijk een compleet nieuw centrum in de verdediging staan.


  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd