'Doan lijkt PSV voor flink bedrag in te gaan ruilen voor Bundesliga'

30 juni 2022, 15:15

Ritsu Doan lijkt op korte termijn definitef te gaan vertrekken bij PSV Eindhoven. De aanvaller gaat naar alle waarschijnlijkheid tekenen bij het Duitse SC Freiburg, dat vorig seizoen verrassend goed presteerde in de Bundesliga.

Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International donderdagmiddag. PSV staat op het punt om afscheid te nemen van Doan, die terug zal keren naar de Bundesliga. Doan kwam eerder ook al uit op het hoogste niveau van Duitsland . In 2020 verhuurde PSV de Japanner aan Arminia Bielefeld, dat net gepromoveerd was naar het hoogste niveau van Duitsland. In dat seizoen maakte Doan veel indruk bij Die Arminen, die echter niet voldoende financiële middelen tot hun beschikking hadden om de linkspoot definief over te nemen. Daardoor keerde de aanvaller weer terug bij PSV.

Nu laat de 24-jarige aanvaller Eindhoven wél definitief achter zich. Doan wil zelf graag de stap maken naar de verliezend bekerfinalist, die komend seizoen zal uitkomen in de Europa League. PSV zal een stevige transfersom ontvangen voor de transfer van Doan. Naar verluidt ontvangt de Brabantse club zo'n 8,5 miljoen euro.

Dat PSV nog een stevige transfersom gaat overhouden aan de Japanner is deels te danken aan trainer Roger Schmidt. Hoewel Doan eigenlijk afgeschreven was in Eindhoven kreeg hij in het afgelopen seizoen regelmatig de kans van de Duitse oefenmeester. Doan kende een degelijk seizoen bij de Brabantse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen