Enorme domper Feyenoord: Arnesen legt taken tijdelijk neer

30 juni 2022 – Vervelend nieuws uit Rotterdam: Frank Arnesen (65) moet zijn werkzaamheden als technisch directeur van Feyenoord per direct neerleggen. Dat heeft alles te maken met zijn fysieke situatie: de Deen kampt met infectie en in zijn knie. Hoewel dat aanvankelijk snel herstelde, moet hij toch een pas op de plaats maken. Zijn functie wordt voorlopig intern verdeeld. 

Enorme domper Feyenoord: Arnesen legt taken tijdelijk neer

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik doe tijdelijk een stapje terug", bevestigt Arnesen zelf ook in het Algemeen Dagblad. Algemeen directeur Dennis te Kloese neemt voorlopig de honneurs waar in De Kuip, al is het volgens de ochtendkrant niet uitgesloten dat er een permanente interim wordt aangewezen. In het persbericht van Feyenoord zelf, wordt daarover overigens niet gesproken. Daarin staat dat de rol van Arnesen voorlopig intern opgevangen wordt. 

"De fysieke gesteldheid van Frank laat het niet toe om de zeker op dit moment veeleisende taken die horen bij de functie van technisch directeur met volle overgave uit te kunnen voeren. Voor hem is het nu essentieel om zijn rust te pakken, zodat hij zich volledig op zijn herstel kan richten. Franks gezondheid is het allerbelangrijkste. We hopen daarom dat hij zo snel mogelijk weer de oude is", laat Te Kloese weten op het clubkanaal. 

"De komende periode gaan we op voetbaltechnisch gebied door op de al ingeslagen weg", vervolgt de algemeen directeur van de Rotterdammers. "Het afgelopen anderhalf jaar heeft Frank met behulp van het scoutingsteam een stevig fundament gelegd op basis waarvan we verder kunnen en willen bouwen. Zij zullen de directie ook de komende tijd blijven ondersteunen. Mede daardoor hebben we het vertrouwen dat we Franks afwezigheid voorlopig goed op kunnen vangen."

Lees ookKnie Arnesen was 'zo groot als een meloen' bij Feyenoord

Transfers Feyenoord
Juist in deze periode is het voor Feyenoord en Arnesen uiterst vervelend dat hij wegvalt. Er worden veel transfers afgerond, bijvoorbeeld de megadeal rond linksback Tyrell Malacia. In hoeverre de inkomende en uitgaande transfers van Feyenoord te lijden hebben onder het wegvallen van Arnesen, is niet bekend. Ook qua inkomende transfers wordt er in de komende periode een hoop verwacht in De Kuip, met onder anderen Wilfried Gnonto en Ian Maatsen. 

Reacties

Feyenoord

gerelateerd