Ten Hag maakt indruk bij Manchester United: 'Actieve rol'

30 juni 2022, 20:01

Erik ten Hag is hard bezig aan de voorbereiding bij Manchester United. Op de clubsite wordt teruggeblikt op de eerste dagen onder de leiding van de Nederlandse coach, die zonder een fink aantal grote namen zijn nieuwe uitdaging aangevangen heeft.

'Met een scherp oog voor detail kijkt Ten Hag in alle trainingssessies toe en hij heeft een actieve rol naast zijn assistenten Mitchell van der Gaag en Steve McClaren', staat te lezen over de eerste dagen van de voormalig Ajax-trainer op de clubsite. Met David De Gea, Victor Lindelof, Luke Shaw, Marcus Rashford, Jadon Sancho én Donny van de Beek staat er wel een aantal grote namen op het veld, maar onder anderen Cristiano Ronaldo en Bruno Fernandes ontbreken.

Dat geeft Ten Hag de ruimte om de talenten te bekijken, onder wie Alvaro Fernandez, Will Fish, Zidane Iqbal, Charlie Savage en Alejandro Garnacho. 'De training donderdag was intens, maar ook prettig voor alle spelers. De nadruk lag op veel oefeningen met de bal, die werden afgewisseld met hardlopen om conditie op te bouwen', schrijft de Engelse grootmacht.

Lees ookTen Hag krijgt goed nieuws over Ronaldo: "Verwacht hem terug"

De spelers die later aansluiten, zullen zich naar verwachting volgende week bij het team in Carrington voegen. Zij beginnen allemaal met een medische test alvorens ze aansluiten bij de trainingsgroep van Ten Hag. 'De coach leert momenteel de ploeg kennen en beoordeelt elke speler met een open vizier. De ervaren Nederlander heeft al aangegeven dat ze allemaal de kans hebben om deze zomer indruk op hem te maken.'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen