FC Barcelona
0 – 0
Rayo Vallecano

PSV pakt door en haalt ook Savinho: eerste bevestiging een feit

30 juni 2022 – De komst van Savinho (18) naar PSV is weer een enorme stap dichterbij. De Braziliaanse aanvaller gaat definitief de overstap maken voor 6,5 miljoen euro naar de City Group, dat hem voor de komende jaren onderbrengt bij Troyes. Met nog eens zes miljoen euro aan bonussen ligt de potentiële transfersom boven de tien miljoen euro van het talent.

PSV pakt door en haalt ook Savinho: eerste bevestiging een feit

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Die eerste deal heeft zijn huidige werkgever Atletico Mineiro donderdag bevestigd via het clubkanaal. De verwachting was dat de City Group hem bij Manchester City zou onderbrengen, maar dat gebeurt dus bij de Franse club Troyes. Desondanks blijft het plan om hem te verhuren aan de Eindhovenaren overeind staan. Het Eindhovens Dagblad weet dat de overgang naar PSV ook rondkomt, maar dat gaat nog wel even duren. 'Het is een complexe transfer geworden en die kosten tijd', schrijft het regionale medium over de papierwinkel die afgerond moet worden en dat duurt vermoedelijk nog wel enkele weken.

Ook volgens transferspecialist Fabrizio Romano is de volgende stap van Savinho een verhuurbeurt aan PSV, waar 'Ruud van Nistelrooij op hem aan het wachten is', zo schrijft hij op Twitter. Die stap is in elk geval weer een stuk dichterbij, aangezien de overgang naar de City Group inmiddels officieel is. Bij de Franse club tekent hij een meerjarig contract. Hoelang hij aan PSV verhuurd gaat worden, is nog niet bekend.

Lees ook'PSV kan in de toekomst alsnog verdienen aan jonge huurlingen'

Transfers PSV
Savinho is zeker niet de eerste transferklapper van PSV in deze transferwindow. Eerder werden Xavi Simons, Walter Benitez en Ki-Jana Hoever al gepresenteerd door de ambitieuze Eindhovenaren, terwijl ook Boy Waterman als derde keeper werd gehaald. Savinho kan op de drie plekken in de voorhoede uit de voeten, maar kwam in Brazilië voornamelijk vanaf de rechterkant.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd