Grote transferontwikkelingen bij Ajax, Feyenoord en PSV

1 juli 2022 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 30 juni. 

Grote transferontwikkelingen bij Ajax, Feyenoord en PSV

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajax heeft met Wijndal eerste grote zomeraankoop binnen
Ajax gaat Owen Wijndal (22) overnemen van AZ. De linksachter komt voor tien miljoen euro naar Amsterdam en is daarmee de eerste grote zomeraankoop van de Amsterdammers. Er ligt een vijfjarig contract klaar voor de verdediger, die nog wel de medische keuring moet ondergaan. Daarmee ligt een vertrek van Nicolas Tagliafico voor de hand.

Ajax laat verdediger trainingskamp verlaten voor transfer naar Roda JC
Ajax laat verdediger Terrence Douglas (20) op korte termijn vertrekken. De linksachter werd het afgelopen seizoen al verhuurd aan FC Den Bosch, maar gaat volgens het Algemeen Dagblad de overstap naar Roda JC maken. De achterhoedespeler heeft het trainingskamp van de Amsterdammers verlaten om de deal af te ronden.

Ajax zet streep door vertrek Schuurs: topclubs geïnteresseerd
Ajax is vooralsnog niet bereid om mee te werken aan een vertrek van Perr Schuurs (22). Hoewel diverse clubs uit het buitenland interesse hebben getoond in de centrale verdediger, zijn de Amsterdammers voorlopig niet bereid om mee te werken aan een vertrek. Voor Lisandro Martinez verwachten de Amsterdammers flink te kunnen cashen

'Southampton legt aanbieding neer bij Feyenoords' Pedersen'
Feyenoord kan verdediger Marcus Holmgren Pedersen (21) mogelijk deze zomer verkopen. Southampton heeft namelijk een aanbieding neergelegd bij de Noorse verdediger. Een concreet bod zou bij de Rotterdamse club nog niet liggen, maar dat zou bij een persoonlijk akkoord snel kunnen volgen.

Enorme domper Feyenoord: Arnesen legt taken tijdelijk neer
Vervelend nieuws uit Rotterdam: Frank Arnesen (65) moet zijn werkzaamheden als technisch directeur van Feyenoord per direct neerleggen. Dat heeft alles te maken met zijn fysieke situatie: de Deen kampt met infectie en in zijn knie. Hoewel dat aanvankelijk snel herstelde, moet hij toch een pas op de plaats maken. Zijn functie wordt voorlopig intern verdeeld. 

'Feyenoord slijt eerste overbodige speler en zag Dost niet zitten'
Feyenoord heeft de eerste overbodige speler vrijwel zeker weten te slijten. Christian Conteh (22) wordt het komende seizoen verhuurd aan Dynamo Dresden. Daarbij heeft de 3. Bundesliga-club bovendien een optie tot koop bedongen.

PSV pakt door en haalt ook Savinho: eerste bevestiging een feit
De komst van Savinho (18) naar PSV is weer een enorme stap dichterbij. De Braziliaanse aanvaller gaat definitief de overstap maken voor 6,5 miljoen euro naar de City Group, dat hem voor de komende jaren onderbrengt bij Troyes. Met nog eens zes miljoen euro aan bonussen ligt de potentiële transfersom boven de tien miljoen euro van het talent.

'Doan lijkt PSV voor flink bedrag in te gaan ruilen voor Bundesliga'
Ritsu Doan lijkt op korte termijn definitef te gaan vertrekken bij PSV Eindhoven. De aanvaller gaat naar alle waarschijnlijkheid tekenen bij het Duitse SC Freiburg, dat vorig seizoen verrassend goed presteerde in de Bundesliga.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie