'Transfer Malacia laat op zich wachten door nieuwe zaakwaarnemer'

1 juli 2022 – Niets lijkt een transfer van Tyrell Malacia naar Manchester United nog in de weg te staan, maar een deal laat toch nog even op zich wachten. In de afrondende fase van de onderhandelingen wordt hij ondersteund door een andere zaakwaarnemer dan normaal. De reden daarvoor is onbekend.

'Transfer Malacia laat op zich wachten door nieuwe zaakwaarnemer'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens 1908.nl duurt het nog even voor de clubs de transfer wereldkundig kunnen maken. De vleugelverdediger heeft normaliter Ali Dursun als begeleider, die ook Manchester United-target Frenkie de Jong bijstaat. Hij is momenteel niet bij de laatste onderhandelingen betrokken, maar de reden daarvan is niet duidelijk.

De transfer lijkt sowieso door te gaan. De clubs zijn akkoord over een transfersom van vijftien miljoen euro, dat door bonussen nog met twee miljoen extra kan oplopen. Daarnaast wil de voetballer zelf dolgraag naar Manchester United verkassen, omdat hij weet dat Erik ten Hag enorm veel vertrouwen in hem heeft.

In voetsporen van grote namen
Malacia komt in een mooi rijtje als zijn handtekening definitief onder een verbintenis staat. In totaal gingen dertien Nederlanders hem voor bij de Red Devils. Onder anderen Ruud van Nistelrooij, Robin van Persie, Jaap Stam en Memphis Depay droegen al het rode shirt. Frenkie de Jong moet zich deze zomer ook bij dat rijtje voegen.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd