Nederland
0 – 0
Argentinië

Vitesse haalt Meulensteen: "Melle is hier een mooi voorbeeld van"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 juli 2022 – Melle Meulensteen is de nieuwe aanwinst van Vitesse. De verdediger heeft een vierjarig contract getekend in Arnhem en komt over van RKC Waalwijk. De voetballer sluit vrijdag meteen aan bij de selectie van zijn nieuwe club. Hij speelde voor de Brabanders in totaal 129 officiële wedstrijden.

Vitesse haalt Meulensteen: "Melle is hier een mooi voorbeeld van"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Na een zeer geslaagde periode van vierenhalf jaar in Waalwijk is dit een mooie stap in eigen land. Voor mijn gevoel was ik daar ook klaar voor", vertelt de nieuwkomer op de website van zijn nieuwe club. "Tijdens mijn gesprekken met Vitesse werd mijn gevoel bevestigd dat dit een prachtige club is, waar ik heel goed pas en de volgende stappen in mijn carrière kan zetten. Ik ben blij dat ik direct het veld op kan met mijn nieuwe teamgenoten. We gaan er samen iets moois van maken."

Technisch directeur Benjamin Schmedes is op zijn beurt ook in zijn nopjes over de transfer van de 22-jarige mandekker. "Melle is een veelzijdige, stabiele en voetballende verdediger, die de Eredivisie door en door kent. Als aanvoerder van RKC Waalwijk gaf hij op een goede manier leiding aan de defensie en de rest van de ploeg. Met zijn leiderschapsvaardigheden en voetballende kwaliteiten is Melle een belangrijke toevoeging aan ons team."

De verdediger is gehaald voor de korte termijn, maar kan ook in de toekomst belangrijk zijn voor de Arnhemmers. Schmedes denkt dat Meulensteen nog niet uitgeleerd is, waardoor een stap na zijn periode bij Vitesse niet ondenkbaar is. "Ik heb onlangs gezegd dat waarde creëren belangrijk is voor Vitesse en het voor vier jaar vastleggen van Melle is hier een mooi voorbeeld van."

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd