'Dilrosun krijgt concurrent: Hertha haalt voormalig Eredivie-revelatie'

1 juli 2022, 13:20

Javairô Dilrosun krijgt er een serieuze concurrent bij in Berlijn. De Nederlander zal na de zomer de strijd moeten aangaan met Chidera Ejuke. Hertha BSC wil de aanvaller graag huren met een koopoptie.

Momenteel staat de 24-jarige Nigeriaan onder contract bij CSKA Moskou, waar hij sinds 2020 voor uitkomt. De Russische club maakte destijds twaalf miljoen euro over naar SC Heerenveen, waar hij in totaal maar één seizoen speelde. Ejuke werd door de Friezen voor circa twee miljoen euro gehaald en bleek een revelatie te zijn in de Eredivisie. Hij was destijds goed voor negen treffers en vier assists.

Volgens Kicker bevindt de transfer zich 'op het punt van afronden', terwijl ook BILD melding maakt van de huurdeal. De aanvaller ligt in principe nog tot medio 2024 vast in de Russische metropool, maar de kans bestaat dat hij zijn laatste wedstrijd voor de club gespeeld heeft. Doet de aanvaller het goed in Berlijn, dan kan de club hem definitief overnemen.

Ejuke scoorde afgelopen seizoen vijf doelpunten in de Russische competitie. Daarnaast was hij ook vijf keer de aangever bij een treffer. Dilrosun werd afgelopen seizoen verhuurd aan Girondins de Bordeaux. Bij de Ligue 1-club kwam hij twee keer op het wedstrijdformulier te staan met een goal. Zes keer was hij de aangever.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen