'Sampaoli trekt conclusies en stapt op bij Olympique Marseille'

1 juli 2022, 13:59

Jorge Sampaoli vertrekt bij Olympique Marseille uit onvrede voor de gang van zaken. De trainer had nog een eenjarig contract in de havenstad, maar heeft besloten om dat niet uit te dienen. Sportief deed hij het afgelopen seizoen goed met een tweede plaats op de ranglijst en een plek in de halve finale van de Conference League.

L'Équipe en andere Franse media komen vrijdagmiddag met het nieuws op de proppen. Sampaoli is niet blij met de mogelijkheden die hij krijgt bij de club. De Argentijnse oefenmeester vindt de selectie niet groot genoeg en mist slagvaardigheid op de transfermarkt. Daarom heeft hij inmiddels besloten om zijn contract voortijdig op te zeggen.

Het is een vervelende situatie voor het bestuur van de club. Met nog vijf weken te gaan voor de competitie start moet de club nu op zoek naar een nieuwe trainer én de nodige versterkingen voor de selectie. Sampaoli zou spelers willen halen die meekunnen in de Champions League, maar vooralsnog is het enorm rustig in Marseille. Alleen Isaak Touré van Le Havre werd gehaald.

Justin Kluivert

Justin Kluivert werd de afgelopen weken gelinkt aan de Franse topclub. De aanvaller speelde vorig seizoen bij OGC Nice. Ondanks een goede fase na de winterstop besloot die club om de koopoptie in het huurcontract niet te lichten. Er werd gepraat met Marseille over een deal, maar de laatste dagen is het stil rondom de voetballer en de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen