PSV kan Braziliaans talent mogelijk snel begroeten: "Nieuwe parel"

1 juli 2022 – De kans is groot dat PSV snel de volgende versterking mag begroeten. Savinho kan op korte termijn aansluiten in Eindhoven nu de voetballer definitief onderdeel is geworden van de City Group. De aanvaller is voor zesenhalf miljoen euro gekocht van Atlético Mineiro, dat middels bonussen in de toekomst nog zes miljoen euro extra kan verdienen als de speler zich goed ontwikkeld.

PSV kan Braziliaans talent mogelijk snel begroeten: "Nieuwe parel"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De komende jaren wordt hij op papier ondergebracht bij Troyes, maar de bedoeling is dat hij meteen verhuurd gaat worden aan PSV. Dat gerucht bevestigt Daan Kramp van Forza Sports Group tegenover het Eindhovens Dagblad. "Het klopt inderdaad dat er een grote kans is dat hij naar Eindhoven komt. De partijen zijn welwillend. Er moeten nog cruciale zaken worden afgerond. Alles gebeurt logischerwijs in samenwerking met het Braziliaanse management van Sávio, PSV, Troyes en Manchester City."

Mocht de huurdeal daadwerkelijk doorgaan, dan mag Ruud van Nistelrooy in zijn handen wrijven volgens Kramp. Hij is lovend over het talent. "Bovenal zou Sávio een nieuwe Braziliaanse parel kunnen worden in de eredivisie." In eerste instantie zou de aanvaller mogelijk aansluiten bij de beloftenploeg, maar in Eindhoven is men er van overtuigd dat hij snel aan kan haken bij de hoofdmacht.

PSV dendert door
De club uit Noord-Brabant is druk bezig deze transferperiode. Eerder werden Walter Benítez, Boy Waterman en Xavi Simons al definitief naar Eindhoven gehaald, terwijl Ki-Jana Hoever tot het einde van het seizoen gehuurd wordt van Wolverhampton Wanderers. Met Savinho komt er dus een tweede huurling richting het Philips Stadion.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd