Schreuder looft 'liefhebber' Ihattaren en praat over Ünüvar-kansen

1 juli 2022 – Alfred Schreuder is te spreken over Mohamed Ihattaren. De spelmaker kwam vorig seizoen in de winter naar Ajax met behoorlijk wat overgewicht, maar inmiddels is hij helemaal afgetraind. De voetballer oogt niet alleen fit, maar maakt ook binnen de lijnen furore. In de eerste wedstrijd van het seizoen tegen SV Meppen liet hij zich zien met een aantal aardige acties.

Schreuder looft 'liefhebber' Ihattaren en praat over Ünüvar-kansen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het is een vrolijke jongen, die ontzettend veel van het spel houdt. Het is een ontzettende liefhebber, een prachtige linkspoot. Iedereen weet hoe goed hij kan voetballen, maar iedereen weet ook wat er de afgelopen jaren gespeeld heeft", vertelt Schreuder op de persconferentie. In 2019 overleed de vader van Ihattaren. In de maanden daarna had hij het moeilijk. Waar hij met Mark van Bommel een klik leek te hebben bij PSV, was dat met diens opvolger Roger Schmidt niet het geval.

Een stap naar Juventus pakte ook niet goed uit, waarna hij in Amsterdam terechtkwam. "Hij weet zelf het beste wat er gebeurd is. Dat weet hij veel beter dan wij. Wij moeten hem beoordelen als voetballer. Wij gaan er met z'n allen vanuit dat Ajax een goede speler heeft gehaald. We hebben er alle vertrouwen in dat hij het gaat redden, maar zekerheid heb je nooit in het leven."

Naci Ünüvar
Naast Ihattaren liet de trainer zich ook uit over Naci Ünüvar, die een gretige indruk maakt tijdens het trainingskamp in De Lutte. "Iedereen weet dat het een goede speler is, maar er zijn heel veel goede spelers bij Ajax", aldus Schreuder, die niet vooruit wilde lopen op een mogelijke verhuurperiode in de Keuken Kampioen Divisie. "Daar kan ik niets over zeggen. Natuurlijk heeft hij al een tijdje op dat niveau gespeeld en zou het misschien beter zijn om op een hoger niveau te spelen."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd