Foutje Sevilla blijkt waarheid: De Jong keert terug naar PSV

1 juli 2022, 20:06   Bijgewerkt: 1 juli 2022, 21:05

Sevilla lijkt te hebben verklapt dat het een principeakkoord met PSV heeft bereikt over de transfer van Luuk de Jong. De Nederlandse spits staat al maanden in de belangstelling van de Eindhovenaren, die nu beet lijken te hebben. Sevilla plaatste het bericht duidelijk zonder opzet, want snel na de plaatsing werd het artikel weer offline gehaald. PSV heeft het nieuws inmiddels bevestigd en meldt dat de spits al medisch is gekeurd.

Niets lijkt een transfer van de spits naar PSV meer in de weg te staan. De topclub is bereid te voldoen aan de eisen van Sevilla en de spits en haalt daarmee de voormalig topscorer van de Eredivisie terug naar de Nederlandse velden. De Jong vertrok drie jaar geleden van PSV naar Sevilla. Bij de subtopper en bij FC Barcelona bewees hij ieder seizoen zijn waarde.

PSV maakt er al langer geen geheim van dat De Jong de gedroomde nieuwe nummer negen is. De 38-voudig international van het Nederlands elftal beleefde tussen 2014 en 2019 een zeer succesvolle periode in de lichtstad. PSV is op zoek naar een nieuwe spits nadat het besloot niet verder te gaan met Eran Zahavi. Sindsdien is de komst van De Jong topprioriteit.

Sevilla plaatste zelfs al een afscheidsvideo van De Jong op de kanalen. De Jong is volgens PSV al gearriveerd in Eindhoven en staat op het punt zijn terugkeer te formaliseren.

Lees ook: PSV zet vol in op Luuk de Jong: "Maar niet ten koste van alles"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen