'Overmars zit Feyenoord dwars en jaagt op krabbel Guus Til'

1 juli 2022, 20:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Guus Til kan zijn loopbaan vervolgen in België. De 24-jarige middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van FC Antwerp, dat zelfs al een gesprek heeft gevoerd met de Oranje-international. Dat zou slecht nieuws betekenen voor Feyenoord: de Rotterdammers hopen Til eveneens te behouden.

Dat meldt Het Nieuwsblad. Til staat nog onder contract bij het Russische Spartak Moskou, maar mag vanwege de oorlog met Oekraïne vertrekken bij zijn werkgever. Til staat er internationaal uitstekend op, waaronder bij het ambitieuze Antwerp. De topclub van technisch directeur Marc Overmars, die eerder al Vincent Janssen strikte, hoopt Til te overtuigen.

De Nederlandse enclave bij FC Antwerp kan dus opnieuw worden uitgebreid. Naast Janssen en Overmars staat ook Mark van Bommel onder contract bij Antwerp. De voormalig coach van PSV staat komend seizoen aan het roer bij de Belgen. Van Bommel hoopt vurig op de komst van Til, in wie hij een uitmuntende middenvelder voor zijn systeem ziet.

De vijfvoudig international van het Nederlands elftal maakte afgelopen seizoen op huurbasis bij Feyenoord veel indruk. De lange middenvelder had 49 duels nodig om 21 keer tot scoren te komen. In dienst van AZ had hij ook al een neusje voor de goal. Dat leverde de Alkmaarders in 2019 een transfersom van achttien miljoen euro op voor zijn diensten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen