Athletic: Man United op pole position voor komst Martínez

1 juli 2022, 23:29

Lisandro Martínez is hard op weg naar Manchester United. De verdediger van Ajax staat hoog op de verlanglijst van coach Erik ten Hag, die daarmee blijft samenwerken met de Argentijnse linkspoot. Martínez staat open voor een transfer, waardoor de clubs nu aan zet zijn. 

Dat bevestigt The Athletic. Ten Hag ziet in Martínez de ideale man om zijn defensie stabieler te maken en is bereid daarvoor diep in de buidel te tasten. Ajax zou naar verluidt een bedrag van rond de vijftig miljoen euro verlangen voor zijn handtekening. Ook Arsenal is in de markt. Twee flinke boden van de Londense topclub zijn reeds afgewezen.

Martínez is een van de topaankopen die Ten Hag deze zomer wil doen. De coach heeft Tyrell Malacia al zo goed als binnen en hoopt ook op de komst van Frenkie de Jong en Antony. Ook de naam van Christian Eriksen valt regelmatig op Old Trafford. De Deense middenvelder is transfervrij. Volgens Fabrizio Romano bereidt United nu eerst een bod voor op Martínez.

Ajax betaalde in de zomer van 2019 circa zeven miljoen euro om Martínez los te weken in Argentinië. Vooral afgelopen seizoen groeide de verdediger uit tot onomstreden basiskracht. De linkspoot, die standaard tot de selectie van de nationale ploeg behoort, vormde afgelopen seizoen een zeer solide verdedigingsblok met Jurriën Timber.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen