Ihattaren is ook Ten Hag dankbaar: "Ook heel hard voor me"

2 juli 2022, 08:45   Bijgewerkt: 2 juli 2022, 08:50

Mohamed Ihattaren (20) heeft veel te danken aan Gerald Vanenburg, de man die zich bij hem meldde toen het niet goed ging met de voormalig PSV'er. Maar de aanvaller heeft ook veel te danken aan de andere mensen in Amsterdam. "Gerry Hamstra, John Heitinga, Erik ten Hag en inspanningsfysioloog Alessandro Schoenmaker zijn heel belangrijk geweest."

Dat vertelt de aanvaller tegenover De Telegraaf over hoe hij is teruggekeerd op zijn huidige fitheidsniveau. "Ze waren vriendelijk, maar ook heel hard voor me. Alles stond in het teken van fit worden, topfit! Als het team trainde, was ik aan het rennen. Op alles werd gelet: mijn eten, het slapen, de tijdstippen waarop er iets gebeurde. Ik kon geen kant op, was steeds door mensen omringd en vond het irritant. Maar als ik écht wilde terugkeren, moést het", blikt de buitenspeler terug.

"Ik ben blij dat ik bij Ajax ontzettend veel liefde krijg. De mensen hier wil ik nog trotser maken", vervolgt Ihattaren in het dagblad. "Of ik eigenlijk altijd een échte Ajax-voetballer ben geweest? Dat hoorde ik vroeger ook altijd. Maar nu begrijp ik wel wat ze bedoelen. Het publiek vermaken en aanvallend voetbal spelen, daar ben ik altijd wel van geweest."

Lees ook: Ihattaren blij met stap: "Hier kunnen ze meer hebben dan in Brabant"

Ihattaren blij met Schreuder

Ook de nieuwe trainer van Ajax, Alfred Schreuder, kan Ihattaren enorm bekoren, zo vertelt hij tegenover Voetbal International. "Met Alfred Schreuder heb ik nu een trainer die me verder helpt. Hij heeft ook veel meegemaakt. Elke trainer verschilt, maar Alfred was gelijk heel duidelijk tegen mij: als je wat hebt of je voelt je een dag niet goed, kom naar me toe", waldus Gewoon communicatie, dat is heel relaxed aan Alfred. Dat is top", vindt Ihattaren. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen