Hoever gaat rol als rechtsback vervullen bij PSV, Xavi Simons afwezig

2 juli 2022 – Ki-Jana Hoever (op archiefbeeld) maakt zaterdagmiddag zijn officieuze debuut bij de hoofdmacht van PSV. De verdediger, die als rechtsback opgesteld staat tegen Cercle Brugge en die rol komend seizoen normaliter ook zal gaan vervullen, kwam op huurbasis over van Wolverhampton Wanderers. Xavi Simons is nog altijd niet van de partij, hij werkt individueel aan zijn fitheid.

Hoever gaat rol als rechtsback vervullen bij PSV, Xavi Simons afwezig

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Verder kiest Ruud van Nistelrooij voor een centrum met Derrick Luckassen en Armand Obispo, waardoor duidelijk is dat hij Hoever ook echt als rechtsachter en niet als centrale verdediger ziet. Op links staat Philipp Max, mede omdat zijn concurrenten momenteel om uiteenlopende redenen niet-inzetbaar zijn. Middenvelder Ismael Saibari is de meest onbekende naam die aan de aftrap verschijnt bij de Eindhovenaren.

Lees ookSangaré mist eerste deel trainingskamp PSV

Phillipp Mwene, Boy Waterman, Xavi Simons, Joey Veerman en Luuk de Jong volgen een individueel programma bij de Eindhovenaren en zijn om die reden niet van de partij. André Ramalho, Carlos Vinícius en Mauro Júnior komen eveneens niet in actie: zij staan buitenspel met een blessure. Middenvelder Ibrahim Sangaré sluit vanwege privé-omstandigheden pas later aan.

Opstelling PSV: Benítez; Hoever, Luckassen, Obispo, Max; Saibari, Van Ginkel, Ledezma; Madueke, Vertessen, Antonisse

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd