Schreuder complimenteert drie Ajacieden na 'teleurstellend' duel

2 juli 2022 – Alfred Schreuder is teleurgesteld over de tweede helft van het oefenduel met SC Paderborn. Ajax verloor met 2-5 van de ploeg uit de tweede Bundesliga. Daarbij zakten een aantal talenten door de mand, terwijl andere jongelingen juist wel hun visitekaartje afgaven.

Schreuder complimenteert drie Ajacieden na 'teleurstellend' duel

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het verschil tussen de eerste en de tweede helft is enorm. Dan zie je dat ze een intensieve week hebben gehad", doelt hij op de ploeg die na rust speelde. Schreuder bracht zes nieuwe spelers in, die het duidelijk moeilijk hadden. "Dat was de Onder-18 van vorig jaar. Ik vind het wel teleurstellend dat het verschil zo groot is. We weten dat Paderborn verder is, maar het verschil was veel te groot."

Lees ook: Ajax met vijf tegengoals onderuit door fouten Delgado én Gorter

De trainer wilde niet alleen naar de uitslag kijken bij het oefenduel. "Je probeert natuurlijk ook verder te kijken. Het is een leerzame week geweest om te kijken wie je allemaal tot je beschikking hebt. Van nemen noemen ben ik geen fan, maar Jay heeft een goede wedstrijd gekeept. Hij haalde er een paar goede ballen uit", doelt Schreuder op Gorter. Ook Kian Fitz-Jim kreeg de complimenten. "Hij ontwikkelt zich goed. Je ziet die jonge jongens aanhaken, dat is mooi om te zien."

Mohamed Ihattaren
Ook Mohamed Ihattaren maakte een uitstekende indruk. "De eerste helft was heel goed van hem. Hij heeft een goede trainingsweek achter de rug, hij maakt stappen. Je ziet dat het met Klaiber goed verliep. Je ziet dat die jongen goed kan voetballen, dat is mooi om te zien", aldus Schreuder, die komende week de internationals terug ziet keren in Amsterdam. "Dan gaan we doortrainen met een andere groep."

Lees ook: Ihattaren maakt indruk met twee goals: "Ik heb weer plezier"

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd