'Drie CL-clubs houden situatie Ronaldo nauwlettend in de gaten'

2 juli 2022, 20:28

Cristiano Ronaldo is een veelbesproken gespreksonderwerp de afgelopen dagen. Al langer waren er twijfels of de voetballer bij Manchester United zou blijven, maar inmiddels zou hij zijn vertrekwens duidelijk hebben gemaakt bij het bestuur van de club. Chelsea, Napoli en Bayern München zouden oren hebben naar een samenwerking.

Dat meldt RMC Sport. De aanvaller zou naar een club willen die in de Champions League actief is komend seizoen. United kan niet aan die wens voldoen, maar de geïnteresseerde clubs allemaal wel. De Portugees is al behoorlijk op leeftijd en wil voorkomen dat zijn carrière als een nachtkaars uitgaat. Daarom wil hij sowieso in het miljoenenbal blijven presteren. AS Roma werd de afgelopen weken gelinkt aan de aanvaller, maar die club kan zijn komst vergeten. De Italiaanse club komt, net als Manchester United, uit in de Europa League.

Napoli zou wel een optie kunnen zijn. De club heeft wel oren naar een stunt, aangezien publiekslievelingen Kalidou Koulibaly en Dries Mertens lijken te vertrekken. De verdediger wil zijn contract niet verlengen, waardoor hij moet vertrekken om nog iets aan hem te verdienen. De Belgische aanvaller is al transfervrij en lijkt geen akkoord te bereiken over een nieuw contract. Ronaldo wordt gezien als ideale aanwinst, die ook meteen de supporters tevreden maakt.

Lukaku- of Lewandowksi-vervanger

Bayern München en Chelsea zouden echter serieuze concurrenten zijn, al is een deal volgens het medium nog niet aanstaande. De Londenaren verhuren aanvaller Romelu Lukaku aan Internazionale na een teleurstellend jaar en ook Timo Werner is niet onomstreden op Stamford Bridge. Bij de Duitse club zou hij gezien worden als ideale aanvalsleider als Robert Lewandowski vertrekt. De aanvaller wil naar FC Barcelona, maar der Rekordmeister weet dat hij niet zomaar te vervangen is. Ronaldo kan mogelijk uitkomst bieden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen