'PSV op pole-position voor Til: Feyenoord en Antwerp grijpen mis'

2 juli 2022, 21:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Niet Feyenoord of Royal Antwerp FC lijkt de nieuwe club van Guus Til te worden, maar PSV.  Dat meldt De Telegraaf. De Eindhovenaren hadden de aanvallende middenvelder al twee jaar op de radar, maar nu wordt de club dus concreet. Ruud van Nistelrooy zou de voetballer tijdens een gesprek helemaal ingepakt hebben.

De transfer zal volgens het medium niet lang meer op zich laten wachten. In het komende etmaal wordt Til al medisch gekeurd in Eindhoven, waar een serieuze concurrentiestrijd ontstaat op het middenveld. Van Nistelrooy kan daar namelijk al gebruikmaken van onder anderen Marc van Ginkel, Joey Veerman, Ibrahim Sangaré en Xavi Simons. Bij PSV ziet men in de Spartak Moskou-speler een ideale aanvulling, omdat hij makkelijk doelpunten kan maken.

De Eindhovenaren gaan maandag op trainingskamp. Als alles meezit, kan Til dan meteen met zijn nieuwe ploeggenoten op reis. Bij Feyenoord wist de aanvallende middenvelder afgelopen seizoen 21 doelpunten te maken in alle competities, terwijl hij ook nog vijf keer de aangever was bij een treffer. Met die uitstekende statistieken kwam hij ook weer bij de selectie van het Nederlands elftal.

Royal Antwerp leek de afgelopen dagen op pole-position te liggen voor de voetballer, maar inmiddels zou hij Mark van Bommel en Marc Overmars hebben laten weten dat hij liever in Nederland actief blijft. Feyenoord hoopte ook op een langer verblijf van Til, maar die club lijkt inmiddels ook verder te moeten zoeken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We gaan het wel zien . De media roept van alles . Malacia was ook al rond met lyon etcetc

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen